Home

Inspelend op de groeiende trend van het zelf doen, zelf kweken en genieten van de natuur in eigen tuin of op balkon,ontwikkelde Kweeksmakelijk® een "ouderwetse" groentelijn. Een gebruiksvriendelijk product dat de consument laat genieten van het zelf opkweken van groente. Plezier en voldoening van het oogsten en het op tafel zetten van zelf gekweekte groente zonder een al te grote inspanning.

Alle producten uit de Kweeksmakelijk® lijn worden onbespoten gekweekt. De pot is voorzien van een hoeveelheid meststoffen voldoende voor het hele groeiseizoen.

Alle producten uit de Kweeksmakelijk® lijn zijn direct klaar voor gebruik. De enige verzorging van dit product is slechts water geven naar behoefte.

Kweeksmakelijk® is een welkome aanvulling op het hedendaagse tuincentrum-, bouwmarkt- of winkelassortiment en een must have voor elke retail outlet waar het buitenleven hoog in het vaandel staat!

Het Kweeksmakelijk® team.

Nominatie 'De Glazen Tulp 2012'

Oorkonde nominatie De Glazen Tulp 2012Kweeksmakelijk is genomineerd voor 'De Glazen Tulp 2012' in de categorie Concepten. Bekijk de oorkonde.

Nieuw in het soritment